Asociacijos direktorės Irmos Pilipienės komentaras "Verslo žinių" portale - Skirtinga maisto sudėtis: ką nutylėjo ŽŪM ir VMVT
skaityti plačiauŠ.m. rugsėjo 18 d. vyko tarptautinė konferencija „Riebalų rūgščių transizomerai maiste: vartotojų apsauga ir iššūkiai pramonei“
skaityti plačiauLrytas.lt skiltyje "Įžvalgos ir nuomonės" - asociacijos direktorės Irmos Pilipienės komentaras apie galimus naujus mokesčius maistui, jų pasekmes bei kitų šalių patirtį
skaityti plačiauLietuvos laisvosios rinkos institutas š.m. birželio 20 d. organizavo konferenciją „Paternalistinė (maisto) politika: tikslai ir pasekmės“, kurioje buvo diskutuota, kokios būtų pasekmės, jei būtų įvesti nauji mokesčiai ar reguliavimai
skaityti plačiauAsociacijos "Lietuvos maisto pramonė" ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovų susitikimas
skaityti plačiauAntrosios asociacijos „Lietuvos maisto pramonė“ surengtos apskritojo stalo diskusijos tema – “Sveikatos apsaugos ministerijos ir įmonių bendradarbiavimo susitarimai dėl druskos, cukraus, riebalų kiekių maisto produktuose mažinimo – kaip tai įgyvendinti?”
skaityti plačiauAtsakingas institucijas bei mokslininkus į viešą diskusiją pakvietusi maisto pramonė siūlo eiti inovacijų keliu
skaityti plačiauAsociaciją „Lietuvos maisto pramonė“ papildė nauji nariai, perrinkta valdyba
skaityti plačiau